AfiF HaikaL & AfeeFa DaMia
PreCiouS MomEnt fRom KangAq wiTh Luv...
By: Asmashah Arshad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Apr-2009 08:58 Email | Share | | Bookmark
Lost World Of Tambun

haikal n abah
mak su n damia
family ride
View all 12 photos...
ok kengkawan..enjoy some pics at LWOT, Ipoh ek..
Kali ni Pah Yan willing to be unpaid maid,itupun sebab dia x bagi mia mandi..air kotor katanya,banyak kuman...ari tu pun mia x dpt masuk zoo coz her beloved opah said "zoo byk kuman"..sayang bebenor opah kat cucu dia ek.. tapi at last, mama x sabar nak rendam mia dalam air..so,kuman pun kuman ler...mia ni actually takut berendam..kat umah pun dok mandi bawah paip jer..he..he..kalu masuk dlm tub sure jerit..tapi kali ni ok lak..konpius gak mama ...






















Thursday, 5-Mar-2009 04:34 Email | Share | | Bookmark
saje2...

















Thursday, 1-Jan-2009 07:10 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year 2009











Friday, 12-Dec-2008 03:08 Email | Share | | Bookmark
JENJALAN DI ZOO TAIPING

last week balik perak..abah ada keje kat UITM Sri Iskandar, Bota...so mama pun ikut balik, lepak umah pah seminggu....seronoknyer cuti...
family pah nek pun balik..so ramai2 ler gi jenjalan kat zoo taiping.sampai sana kul 12 thari..panas terik..cemana mia nak survive ni ? pah yan pun actually tak bagi sgt mia join skali masuk zoo, byk kuman katanya..he..he.. whatever la pah..
sib baik ler pah yan n mak su willing to take mia to tesco, so x cukup korum ler masuk zoo ari tue..just 5 of us..mama,abah,haikal, kakcik n pak su nel..dont' worry mia, nanti dah besar skit mama bawak pi zoo ek...















Tuesday, 11-Nov-2008 08:24 Email | Share | | Bookmark
WEEKEND'S ACTIVITIES...

rajin x saya..?
kuat lagi....
mia tidur dulu...
View all 6 photos...

bab kemas2 luar umah ni, memang mama malas bangat..so, abah terpaksa ler tangkap kontrak cuci cermin..but don't worry abah, mama siap kasi abah helper lg..namanyer, haikal...


ni ler helper mama dlm umah...


photo ni mama snap kat umah opah..haikal beria suh mama letak mia dlm stroller..pagi tu pening jugak ler si mia ni kena tolak ngan abglong satu umah...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net